Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g333g466kcal49.9g10g30.3g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g104g146kcal3.1g2.1g13.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g83g133kcal2.5g3.3g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1489kcal111g30.8g112.6g0.6g
Valittu annoskoko520g745kcal55.5g15.4g56.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna260g372kcal27.8g7.7g28.2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070