Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 552g788kcal69g1.7g56.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka251g2209kcal0g0g251g0g
Vehnäjauho puolikarkea 979g3358kcal99.7g685.1g11.7g34.3g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Sokeri 427g1732kcal0g426.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki502g281kcal42.7g25.1g1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g502g889kcal1g49.2g1g0g
Mustikka1506g501kcal7.5g96.4g6g49.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)251g929kcal35.1g138g20.1g27.6g
Sokeri 181g733kcal0g180.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g23015kcal515.2g3242.4g694.8g223.8g
Valittu annoskoko5200g11508kcal257.6g1621.2g347.4g111.9g
Annoskoko puolitettuna2600g5754kcal128.8g810.6g173.7g56g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956