Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1147g5908kcal44.7g642.5g344.2g60.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)430g3098kcal4.3g17.2g344.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g57g230kcal0g56.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 574g689kcal18g25.8g57.4g0g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Sokeri 287g1164kcal0g286.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 631g900kcal78.9g1.9g64.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl574g2065kcal11.5g15.5g218g0g
Sokeri123g501kcal0g123.2g0g0g
Marianne crush 150g430g1850kcal5.2g370g36.1g7.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 143g531kcal26.5g15.8g31.1g43.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g774g2633kcal15.5g604g13.2g54.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g39236kcal412.2g4340g2217.8g332g
Valittu annoskoko5200g19618kcal206.1g2170g1108.9g166g
Annoskoko puolitettuna2600g9809kcal103.1g1085g554.5g83g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497