Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 422g1714kcal0g421.7g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl596g2026kcal83.4g381.4g18.5g32.8g
Vehnänalkio, 0,25 dl124g397kcal36g41g10.1g17.4g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl248g2235kcal0g0g248.3g0g
Rahka, valio745g484kcal74.5g31.3g2.2g0g
Mustikka metsä- 894g394kcal4.5g57.2g5.4g29.5g
Kananmuna kuoreton 1093g1559kcal136.6g3.3g112g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 993g340kcal30.4g49.7g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g238kcal0g59g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g18862kcal733.4g2108g795g159.6g
Valittu annoskoko5200g9431kcal366.7g1054g397.5g79.8g
Annoskoko puolitettuna2600g4715kcal183.4g527g198.8g39.9g
Arvot/100g100g181kcal7.1g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203558