Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1867g5983kcal499.7g0g446.9g0g
Maissi jyvät 2133g3066kcal59.9g546.1g51.2g78.9g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g20610kcal1277.6g1132.4g1181.8g169g
Valittu annoskoko5200g10305kcal638.8g566.2g590.9g84.5g
Annoskoko puolitettuna2600g5153kcal319.4g283.1g295.5g42.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729