Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2667g4533kcal506.7g0g266.7g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Sipuli (kuorittu)913g247kcal11.9g43.8g1.8g15.5g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g833g1167kcal25g16.7g108.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g240g610kcal40.6g4.8g49.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g180g187kcal14.2g29.3g1.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g14533kcal1288.4g191.4g930.8g38.2g
Valittu annoskoko5200g7266kcal644.2g95.7g465.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna2600g3633kcal322.1g47.9g232.7g9.6g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339