Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3726g5365kcal819.7g0g223.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.8g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g89kcal3.5g12.2g1.1g8.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g665g798kcal15.3g31.9g66.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g665g732kcal15.3g26.6g66.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g15406kcal1707.6g141.4g874.8g17g
Valittu annoskoko5200g7703kcal853.8g70.7g437.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna2600g3852kcal426.9g35.4g218.7g4.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691