Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 150g341kcal7.6g26.3g21.1g8.7g
Tomaatti 2500g569kcal14g86.2g7.5g35g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g1000g100kcal11g10g2g10g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g700g1764kcal112g11.2g140g0g
Basilika, tuore500g200kcal15.5g25g4g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g6138kcal329.4g351g350.6g158.4g
Valittu annoskoko5200g3069kcal164.7g175.5g175.3g79.2g
Annoskoko puolitettuna2600g1534kcal82.4g87.8g87.7g39.6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059