Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 4545g5790kcal979.9g0g204.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 134g93kcal1.7g15.1g1.7g5.2g
Mustapippuri 33g94kcal3.6g12.8g1.1g8.9g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Valkosipulijauhe, annos 3g134g461kcal13.4g101.6g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g13006kcal2001.2g279g425.2g32.2g
Valittu annoskoko5200g6503kcal1000.6g139.5g212.6g16.1g
Annoskoko puolitettuna2600g3252kcal500.3g69.8g106.3g8.1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286