Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g15g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3999g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g180g632kcal6.1g146.9g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g1889kcal57.4g382g7.4g47.4g
Valittu annoskoko5208g944kcal28.7g191g3.7g23.7g
Annoskoko puolitettuna2604g472kcal14.4g95.5g1.9g11.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258