Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1689g8952kcal133.4g540.5g709.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen352g2534kcal3.5g3.5g281.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g704g4223kcal147.8g46.4g380g0g
Kananmuna kuoreton 2463g3514kcal307.9g7.4g252.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g38444kcal1185.2g1195.6g3246.8g0g
Valittu annoskoko5208g19222kcal592.6g597.8g1623.4g0g
Annoskoko puolitettuna2604g9611kcal296.3g298.9g811.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478