Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse563g4166kcal0g0g461.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1464g5023kcal149.2g1024.7g17.6g51.2g
Leivinjauhe 28g50kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 619g884kcal77.4g1.9g63.5g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 957g3885kcal0g956.2g0g0g
Mustikka metsä- 1013g446kcal5.1g64.9g6.1g33.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g28907kcal466.4g4116.6g1097.8g169.4g
Valittu annoskoko5208g14453kcal233.2g2058.3g548.9g84.7g
Annoskoko puolitettuna2604g7227kcal116.6g1029.2g274.5g42.4g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644