Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Parsa 4000g620kcal51.2g48g8g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g3699kcal139.4g387.6g137.4g122.8g
Valittu annoskoko5208g1850kcal69.7g193.8g68.7g61.4g
Annoskoko puolitettuna2604g925kcal34.9g96.9g34.4g30.7g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894