Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl2036g2362kcal443.9g0g65.2g0g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g173g250kcal10.2g53.3g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Herne 479g330kcal24.2g44.8g1.9g14.9g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g48g10kcal1g1.9g0.2g1.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 48g10kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy 96g847kcal0g0g95.8g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1917g3450kcal38.3g95.8g325.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g15000kcal1052g463.4g992.2g46.2g
Valittu annoskoko5208g7500kcal526g231.7g496.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna2604g3750kcal263g115.9g248.1g11.6g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729