KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1200g4716kcal972g84g48g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 440g1383kcal46.5g261.4g9.7g24.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g400g2280kcal91.2g78g198.4g24g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 260g840kcal75.4g18.2g52g79.6g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 216g1908kcal0g0g215.8g0g
Hiiva, 50g160g98kcal21g1.8g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g24962kcal2632.8g892g1229.4g255.6g
Valittu annoskoko5208g12481kcal1316.4g446g614.7g127.8g
Annoskoko puolitettuna2604g6241kcal658.2g223g307.4g63.9g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533