Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 563g2196kcal12g12.4g236.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g141g86kcal19.7g4.2g84.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 2815g4654kcal471.5g0g309.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 610g2014kcal12.2g18.3g213.5g0g
Kananmuna omega469g610kcal61.5g1.4g38.9g0g
Sipuli (kuorittu)446g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Soijajauho rasvainen 70g328kcal24.3g16.5g16.5g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g20056kcal1214.6g151.4g1801g32.2g
Valittu annoskoko5208g10028kcal607.3g75.7g900.5g16.1g
Annoskoko puolitettuna2604g5014kcal303.7g37.9g450.3g8.1g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653