Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK74g119kcal15.6g0.2g66.8g0g
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g4.4g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g109g380kcal13.7g78.5g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g66g295kcal9.2g0.3g28.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen153g51kcal5g7.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g2016kcal93g204g212g4.8g
Valittu annoskoko522g1008kcal46.5g102g106g2.4g
Annoskoko puolitettuna261g504kcal23.3g51g53g1.2g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146