Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)132g276kcal31.6g0g17.1g0g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale66g224kcal14.5g0g17.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g219g149kcal3.5g32.6g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g1410kcal101.8g70.8g77.8g0.8g
Valittu annoskoko521g705kcal50.9g35.4g38.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna261g353kcal25.5g17.7g19.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576