Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g400g244kcal44g15.6g0.8g5.6g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1000g300kcal10g60g2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Lihaliemikuutio Kania32g73kcal3.5g3.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10424g5095kcal448.6g331.2g204.8g67.8g
Valittu annoskoko5212g2547kcal224.3g165.6g102.4g33.9g
Annoskoko puolitettuna2606g1274kcal112.2g82.8g51.2g17g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391