Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2675g1219kcal80.2g128.4g40.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1605g2022kcal176.5g4.8g144.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 869g2983kcal88.6g608.5g10.4g30.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo54g380kcal0.2g0.1g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g13208kcal691g1483.6g475.4g60.8g
Valittu annoskoko5216g6604kcal345.5g741.8g237.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna2608g3302kcal172.8g370.9g118.9g15.2g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326