Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3997g1359kcal8g283.8g12g71.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)400g2878kcal3.2g3.2g319.8g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.4g0g0g
Kaurahiutale 480g1795kcal69.5g273.4g35g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g14821kcal161.4g1799.6g733.6g239.8g
Valittu annoskoko5216g7411kcal80.7g899.8g366.8g119.9g
Annoskoko puolitettuna2608g3705kcal40.4g449.9g183.4g60g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408