Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 86g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1046g293kcal6.3g62.3g2.1g26.2g
Parsakaali brokkoli 1219g428kcal56.3g23.8g3.7g30.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka906g100kcal10g10g1.8g9.1g
Kiinankaali 886g177kcal13.8g19.9g2.7g8g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g96g173kcal2.4g40.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g2469kcal184.2g329g22.4g159.6g
Valittu annoskoko5216g1235kcal92.1g164.5g11.2g79.8g
Annoskoko puolitettuna2608g617kcal46.1g82.3g5.6g39.9g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703