Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1866g6530kcal242.5g1287.3g46.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1333g440kcal44g65.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 493g936kcal133.7g0g44.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]493g592kcal59.2g9.9g34.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g267g1034kcal88g0g75.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Polar-juusto 15%267g693kcal82.6g0g40g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g120g163kcal1g38.1g0.4g0g
Sinappi 85g112kcal3.7g12g5.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g22787kcal1330.6g2951.6g624g13g
Valittu annoskoko5216g11394kcal665.3g1475.8g312g6.5g
Annoskoko puolitettuna2608g5697kcal332.7g737.9g156g3.3g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547