Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1333g1799kcal226.6g6.7g96g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g560g1959kcal39.7g447.8g3.9g0g
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)29g82kcal2.8g5.3g5.6g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow533g426kcal22.4g69.3g4.8g16.5g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g533g1812kcal10.7g16g186.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g67g17kcal0.3g5.8g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g27g87kcal2.7g13.3g2.7g2.7g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2.7g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g14131kcal613.6g1133g791.4g40g
Valittu annoskoko5216g7066kcal306.8g566.5g395.7g20g
Annoskoko puolitettuna2608g3533kcal153.4g283.3g197.9g10g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524