Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g537kcal0g0g59.7g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g67.9g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g2744kcal45.2g302.2g144.6g13.6g
Valittu annoskoko522g1372kcal22.6g151.1g72.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna261g686kcal11.3g75.6g36.2g3.4g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206