Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g449kcal0g0g49.9g0g
Porkkanaraaste 200g150g40kcal0.9g7.9g0.3g3.7g
Tomusokeri 1dl=60g37g150kcal0g37.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 75g216kcal8.2g2.2g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g2986kcal43.4g353.2g152.2g14.6g
Valittu annoskoko522g1493kcal21.7g176.6g76.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna261g747kcal10.9g88.3g38.1g3.7g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696