Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 19g43kcal2.5g2.9g0.8g7g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.9g170.7g2.9g8.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1833kcal54.8g365.2g7.4g31g
Valittu annoskoko522g916kcal27.4g182.6g3.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna261g458kcal13.7g91.3g1.9g7.8g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248