Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g112g395kcal29.2g2.8g30.3g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g28g118kcal5.5g10.5g6.1g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 225g54kcal4g4.9g0.7g5.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät157g157kcal26g1.9g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1448kcal129.4g40.2g82.6g10.4g
Valittu annoskoko522g724kcal64.7g20.1g41.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna261g362kcal32.4g10.1g20.7g2.6g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779