Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali337g71kcal4g11.5g0.7g7.1g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g848kcal62.2g26.8g54.6g15.4g
Valittu annoskoko522g424kcal31.1g13.4g27.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna261g212kcal15.6g6.7g13.7g3.9g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213