Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g38g131kcal10.5g0.8g9.8g0g
Pirkka salsadippi medium68g39kcal0.6g8.8g0.2g1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g75g90kcal2.1g3.8g7.5g0.3g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)113g28kcal1g4.8g0.4g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi75g20kcal0.9g3.6g0.2g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g150g113kcal25.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g921kcal81.2g43.6g47.6g2.6g
Valittu annoskoko522g460kcal40.6g21.8g23.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna261g230kcal20.3g10.9g11.9g0.7g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155