Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Sokeri 75g305kcal0g75.1g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste75g557kcal0g0g61.7g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g23g77kcal2.9g15.2g0.4g1.2g
Tattarijauho, Myllynparas150g512kcal19.6g101.5g2.6g8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Rice Dream, riisimaito38g18kcal0g3.5g0.4g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g85g29kcal0.4g5.4g0.5g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g3208kcal61.2g412g143.4g24g
Valittu annoskoko522g1604kcal30.6g206g71.7g12g
Annoskoko puolitettuna261g802kcal15.3g103g35.9g6g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915