Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g285g214kcal5.4g45.6g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g128g292kcal15.4g3.3g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lanttu 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g5.7g14kcal0.2g2.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1097kcal43.8g114g51.2g10.2g
Valittu annoskoko522g549kcal21.9g57g25.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna261g274kcal11g28.5g12.8g2.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219