Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g50g225kcal3.8g34g8g1.8g
Suolapähkinä, taffel13g80kcal3.5g1.7g6.6g0.9g
Suklaa tumma 25g129kcal1g13.3g7.7g1.3g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 125g209kcal9.4g5g16.2g3.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g44g57kcal5.7g0.1g3.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 15g43kcal2.3g0g3.7g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g63g362kcal18.5g7.2g28.7g5.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen25g136kcal2.7g12.2g8.2g0.4g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7.5g29kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g3245kcal100g270.4g192.4g25.8g
Valittu annoskoko522g1623kcal50g135.2g96.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna261g811kcal25g67.6g48.1g6.5g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882