Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 79g18kcal0.4g2.4g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g234kcal26.7g0g14.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g8.4g4.8kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras24g83kcal3.1g16.6g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g921kcal73.6g72g36.4g8.2g
Valittu annoskoko522g461kcal36.8g36g18.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna261g230kcal18.4g18g9.1g2.1g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661