Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%54g119kcal1.6g2.7g10.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g99kcal0.1g0.1g10.8g0g
Mansikkahillo 113g256kcal0.6g60.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g2044kcal41.4g326g57.4g9.2g
Valittu annoskoko522g1022kcal20.7g163g28.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna261g511kcal10.4g81.5g14.4g2.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262