Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana338g581kcal60.4g1.7g37.1g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g34g105kcal0g26g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g34g132kcal0.1g32.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g34g112kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)34g28kcal3.2g3.7g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)3.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.4g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz17g17kcal0.2g4.1g0g0.2g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g17g38kcal1g4.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g2053kcal131.4g149.4g78.4g1.4g
Valittu annoskoko522g1026kcal65.7g74.7g39.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna261g513kcal32.9g37.4g19.6g0.4g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727