Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Sokeri 112g453kcal0g111.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g136kcal0.2g0.2g14.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.4g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta145g523kcal18.9g101.6g3g5.1g
Kookoshiutale 13g86kcal1.1g0.8g8.4g2.1g
Hasselpähkinä 24g156kcal3.4g0.8g14.8g4.2g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)72g338kcal2.9g43.6g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g3704kcal74.2g538g131.8g22.8g
Valittu annoskoko522g1852kcal37.1g269g65.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna261g926kcal18.6g134.5g33g5.7g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316