Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g11g12kcal0.1g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)150g120kcal24.9g0g1.5g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Tomaatti 49g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g629kcal62.8g33.2g23.4g9g
Valittu annoskoko522g314kcal31.4g16.6g11.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna261g157kcal15.7g8.3g5.9g2.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239