Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Tumma makarooni (Torino)84g296kcal13.5g54g2.2g5.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 78g81kcal2.7g14.1g0.8g2.3g
Ketsuppi 19g17kcal0.2g3.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g1316kcal81.6g146.8g41.6g16.4g
Valittu annoskoko523g658kcal40.8g73.4g20.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna261g329kcal20.4g36.7g10.4g4.1g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069