Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)86g300kcal13.7g54.9g2.2g5.1g
Paistijauheliha, snellman125g212kcal15g0g12.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 218g100kcal6.6g10.5g3.3g0g
Kananmuna, keitetty 52g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g31g112kcal8.7g0.6g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g1761kcal100.8g132.4g81.6g10.2g
Valittu annoskoko523g880kcal50.4g66.2g40.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna261g440kcal25.2g33.1g20.4g2.6g
Arvot/100g100g168kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334