Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 31g54kcal5.5g0g3.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Kalaliemikuutio 4.6g14kcal0.5g1.6g0.6g0.1g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 208g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g810kcal22.2g72.4g45g5.4g
Valittu annoskoko523g405kcal11.1g36.2g22.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna261g203kcal5.6g18.1g11.3g1.4g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542