Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 75g230kcal20.5g1.9g15.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Siirappi 26g79kcal0g19.4g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g112g36kcal3.7g5.1g0g0g
Rusina 15g44kcal0.4g9g0.1g1.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g1100kcal53.6g143.6g32g4.6g
Valittu annoskoko522g550kcal26.8g71.8g16g2.3g
Annoskoko puolitettuna261g275kcal13.4g35.9g8g1.2g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.7g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428