Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 115g29kcal0.6g4.8g0.2g2.2g
Nauris 85g23kcal0.8g3.6g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 30g90kcal5.4g0.4g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1045g638kcal35.6g47g31.4g11.8g
Valittu annoskoko523g319kcal17.8g23.5g15.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna261g160kcal8.9g11.8g7.9g3g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713