Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2705g2269kcal493.6g0g29.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g180g115kcal6.3g0.4g45.1g0g
Rypsiöljy 135g1196kcal0g0g135.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)451g1443kcal166.8g0.1g85.6g0g
Korppujauho 180g660kcal18.9g135.1g1.9g9.6g
Maitojauhe rasvaton 135g481kcal43.9g71.5g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1352g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g12327kcal1459g414.2g598g19.2g
Valittu annoskoko5220g6164kcal729.5g207.1g299g9.6g
Annoskoko puolitettuna2610g3082kcal364.8g103.6g149.5g4.8g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171