Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1500g900kcal150g64.5g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1800g5942kcal36g54g630g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Mantelilastu (A la meira)600g3600kcal144g39.6g324g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g24650kcal990g324.2g2187.6g0g
Valittu annoskoko5220g12325kcal495g162.1g1093.8g0g
Annoskoko puolitettuna2610g6163kcal247.5g81.1g546.9g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231