Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2003g341kcal8g50.1g12g14g
Tomaatti 801g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g401g244kcal44.1g15.6g0.8g5.6g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1002g301kcal10g60.1g2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g801g1362kcal152.2g0g80.1g0g
Lihaliemikuutio Kania32g73kcal3.5g3.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g5103kcal449.2g331.8g205g67.8g
Valittu annoskoko5220g2551kcal224.6g165.9g102.5g33.9g
Annoskoko puolitettuna2610g1276kcal112.3g83g51.3g17g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391