Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 75g230kcal20.5g1.9g15.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Siirappi 26g79kcal0g19.5g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g113g36kcal3.7g5.1g0g0g
Rusina 15g44kcal0.4g9g0.1g1.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g1101kcal53.6g144g32g4.6g
Valittu annoskoko523g551kcal26.8g72g16g2.3g
Annoskoko puolitettuna262g275kcal13.4g36g8g1.2g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428