Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 42g125kcal3.7g21.9g1.1g5.9g
Puolukka 56g22kcal0.2g3.8g0.3g1.5g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g315kcal8g56.6g2.8g14.8g
Valittu annoskoko523g157kcal4g28.3g1.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna262g79kcal2g14.2g0.7g3.7g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315