Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Porkkanaraaste 200g150g41kcal0.9g8g0.3g3.8g
Tomusokeri 1dl=60g38g150kcal0g37.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 75g217kcal8.2g2.2g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1046g2993kcal43.4g354.2g152.4g14.8g
Valittu annoskoko523g1497kcal21.7g177.1g76.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna262g748kcal10.9g88.6g38.1g3.7g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696