Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 263g581kcal45.9g0g44.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g39g110kcal7.1g0.2g9.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%35g99kcal10.6g0.5g6g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.2g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g6.6g46kcal0g0g5.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g88g158kcal2.2g6.1g13.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1047g2227kcal151.2g18g171.8g0.4g
Valittu annoskoko523g1113kcal75.6g9g85.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna262g557kcal37.8g4.5g43g0.1g
Arvot/100g100g213kcal14.4g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954